Vagt og sikkerhed

Hos Vikar Specialisten tilbyder vi alle former for sikkerhedsydelser, til både private og erhverv. Oprindeligt begyndte Vikar Specialisten med at tilbyde medarbejdere til vagt- og sikkerhedsydelser, hvorfor sikkerheds- og tryghedsydelser, er det et område vi mestrer til perfektion.

Professionelle og efteruddannet

Hos Vikar Specialisten er vores ansatte altid høflige og velformulerede. Vi forstår at optræde venligt, men samtidig er vi også i stand til at holde en professionel afstand, når det er nødvendigt. Hos Vikar Specialisten er kvalitet og god service en selvfølge. Vores veluddannede og erfarne vagter og sikkerhedsmedarbejdere, bliver løbende efteruddannet i henhold til ISO 9001:2015.

Sikkerhed hele døgnet

Du kan komme i kontakt med os, i alle døgnets timer. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 08 08 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Alle vagter og sikkerhedsmedarbejdere arbejder under overenskomst mellem DI og Vagtfunktionærens Lands-Sammenslutning (VSL). Dette medvirker til at sikrer vore medarbejdere gode og trygge arbejdsforhold.

Vagtselskabet er medlem af blandt andet: LF Business, Dansk Industri og FB Suppliers

Vagt og sikkerhed