Sundhedssektoren

Hos Vikar Specialisten tilbyder vi vikardækning til alle områder og institutionsformer i den primære sundhedssektor. Vi har stor erfaring inden for dette område igennem vores samarbejde med kommuner i Region Sjælland. Vi har en yderst dygtig personalegruppe, bestående af sygeplejersker, social & sundhedshjælpere og social & sundhedsassistenter. Vi kan derfor dække alle områder, du skulle have behov for.

Faglighed og professionalisme

Vikar Specialisten vægter vores vikarers faglighed og professionalisme højt. Alle vores vikarer er uddannet og/eller har stor erfaring inden for de områder, som de beskæftiger sig med. Vi udvælger og rekrutterer vores vikarer nøje, og sætter høje krav til deres evne til at udføre professionel omsorg og pleje.  Vi supplerer vores medarbejders uddannelse og erfaring med kurser og undervisning. På den måde er de altid opdateret inden for de opgaver, som de bliver stillet overfor.

Du kan regne med os

Tillid er vores byggesten, i alt hvad vi gør. Vi ved hvor vigtigt det er, at I kan stole på vi er der, når I har brug for os. Som kunde vil du opleve en kompetent og fleksibel service, når du har brug for det. Vi overholder altid vores aftaler og løfter om effektivitet og kvalitet, også når det skal gå hurtigt. Vi kan kontaktes i alle døgnets timer både telefonisk og på mail.

Sundhedssektoren