Om os

Vikarspecialisten er et danskejet vikarbureau, som har specialiseret sig i akutte vikarløsninger inden for socialforsorgen, psykiatrien og serviceområdet. Derudover rekrutterer vi og lejer personale ud til de fleste brancher, som Bygge & Anlæg og Lager & Industri. Vi har hovedkontor i Maribo på Lolland. Vi kan levere i hele Danmark.

Vikarspecialisten er specialiseret i at levere den type vikar, som du har brug for. Vi er en virksomhed, som screener vores personale, så du får den mest kompetente medarbejder til din virksomhed. Vi forstår vigtigheden i, at det er de samme ansigter, som kommer ud til dig.

Vikarspecialisten tilbyder dig dygtige medarbejdere, og vi uddanner vores personale, så de kan opfylde de krav og behov, som er nødvendige for din virksomhed. Vi står selv for meget af uddannelsen af personale. Vores vikarer er vant til at indgå i små akutte opgaver, såvel som større projekter med faste vikarer og planlægning.

Vi har stor erfaring i at indgå som fast team inden for Socialforsorgen, institutioner og skoler, når det faste personale er presset i form af fravær, sygdom eller nye projekter.

Vikarspecialistens styrke findes i leveringen og bookningen af vikarer. Vi har en leveringsdygtighed på 99%, hvilket vi sikrer gennem udarbejdede standby-lister til at dække en evt. syg kollega. Du kan ringe til os på vores døgnbemandede vagttelefon 24 timer i døgnet og bestille en eller flere vikarer til akutte, korte eller længevarende vikariater i hele landet. Book helt ned til 4 timer pr. dag uden yderligere binding. Vi kan tage imod din bestilling via telefon, SMS og mail.

Kontakt os for et uforpligtende møde her.