Om os

Vikar Specialisten er en danskejet vikarvirksomhed, som er specialiseret i akutte vikarløsninger inden for socialområdet, psykiatrien og den primære sundhedssektor. Derudover rekrutterer vi og lejer personale ud til de fleste brancher.

Vikarer i hele landet

Vi har hovedkontor i Maribo på Lolland, men leverer vikarer i hele Danmark. Vikar Specialisten er specialiseret i at levere den type vikar, som du har brug for – når du har brug for det.

Vi har et indgående kendskab til vores erfarne medarbejders kompetencer. Hver gang vi får en ny opgave, screener vi vores medarbejderstab for at sikrer, at du får den bedst kvalificeret medarbejder til din virksomhed. Vi forstår vigtigheden i, at det er de samme ansigter, som kommer ud til dig og vi gør derfor vores bedst for at opfylde dette.

Uddannet og forberedte medarbejdere

Vikar Specialisten tilbyder dig dygtige og velkvalificerede medarbejdere. Vi uddanner vores personale, så de kan opfylde de krav og behov, som er nødvendige for din virksomhed. Vores vikarer er uddannede og/eller har stor erfaring inden for de områder, som de beskæftiger sig med. Vikar Specialisten sørger samtidig for at efteruddanne vores personale, i form af kurser og anden relevant undervisning. På den måde er vores vikarer altid klædt på til den pågældende opgave.

Akutte eller faste vikarer

Vikar Specialisten har stor erfaring i, at indgå som fast team inden for bl.a. områderne social- og psykiatriområdet, samt bosteder, institutioner og skoler. Vi træder ind når det faste personale er presset i form af fravær, sygdom eller nye projekter. Vores vikarer er derfor vant til at indgå i små akutte opgaver, såvel som større længerevarende projekter.

Høj leveringssikkerhed

Vikar Specialistens styrke ligger i vores leveringssikkerhed og bookning af vikarer. Vi har en leveringsdygtighed på 99%, hvilket vi sikrer igennem omhyggeligt udarbejdede standby-lister. På den måde er vi i stand til at dække alle de behov, som du måtte have.

Bemanding 24/7

Du kan ringe til os på vores døgnbemandede vagttelefon i alle døgnets timer, og bestille én eller flere vikarer til opgaver i hele landet. Book helt ned til 4 timer pr. dag uden yderligere binding. Vi kan tage imod din bestilling via telefon, SMS og mail

Udfyld vores kontaktformular for et uforpligtende møde.